BEG LAGER

BEG Lager, birrë 100% natyrale e filtruar, e prodhuar me ujë të Vrellës duke mos përmbajtur materie kimike gjatë përpunimit, me aromë të lehtë e të balancuar të hopit të llojit hallertauer që i japin birrës një shije unike.
SHOP
4,8 % Vol
6 JAVË
Hallertauer
UJI I VRELLËS

BEG Krudo

BEG Krudo, birrë 100% natyrale, e pafiltruar, e prodhuar me ujë të Vrellës dhe duke mos përmbajtur materie të ndryshme kimike gjatë përpunimit, aromat e lehta dhe të balancuara të hopit të llojit Hallertrauer i japin birrës një përfundim të butë.
SHOP
4,8 % Vol
6 JAVË
Hallertauer
UJI I VRELLËS

BEG RED ALE

BEG Red Ale, birrë 100% natyrale e fermentuar në temperaturë më të lartë, ajo përbëhet nga lënda e parë që dallon nga llojet tjera, prandaj edhe ka ngjyrë më të mbyllët, më të kuqe dhe ka një përqindje më të madhe të alkoolit. RED ALE e ka një perfundim karakreristik per ket llojë te birrës.
SHOP
5,0 % Vol
6 JAVË
Hallertauer & Amarillo
UJI I VRELLËS

Birra BEG është birrë 100% natyrale, duke mos përmbajtur materie të ndryshme kimike gjatë përpunimit.

Birra BEG është birrë 100% natyrale, duke mos përmbajtur materie të ndryshme kimike gjatë përpunimit.

Birra BEG është birrë 100% natyrale, duke mos përmbajtur materie të ndryshme kimike gjatë përpunimit.

Bashkësi

BEG Nights...…

Mos humbisni argëtimin me BEG. Shikoni të gjitha eventet pranë jush.

DETAILS

BARA

Birrën BEG mund ta shijoni në kafeteri, restorante, bare, disko dhe klube nate në Kosovë, Shqipëri, Zvicër dhe Gjermani.

DETAILS

KUSH BESHT FILLUAR

E gjitha filloi në vitin 2015 kur ne (6 vëllezër) filluam të krijojmë birrë si hobi së bashku me miqtë në tarracën e apartamentit në Bazel. Si një "ide e çmendur", ne vendosëm shpejt se do të ishte gjë e shkëlqyeshme të krijonim një birrari në Kosovë për t'i dhënë popullatës lokale një perspektivë për të krijuar vende pune në mënyrë që ata të mund të mbështesin familjet dhe të afërmit e tyre. Prandaj, birraria BEG është gjithashtu një mbështetje për të gjithë komunitetin atje.

Kemi blerë një copë tokë në fshatin tonë (Vrellë - Istog) relativisht shpejt dhe fjalë për fjalë filluam ndërtimin e birrës "në fushën e gjelbër". Me mbështetjen e miqve dhe të familjes, birraria tani është në punë dhe ne kemi prodhuar produktet e para. Ndërkohë ne jemi duke operuar me sukses si start-up në tregun kosovar dhe tashmë kemi marrë porosi nga klientë jashtë Kosovës (Zvicër, Gjermani, Shqipëri dhe Australi), gjë që na bën shumë krenarë.

Qëllimet e projektit tonë me birrarinë BEG: Të mbështesim njerëzit në formën e perspektivave, t'i japim diçka vendit në shtëpi, natyrisht që të jesh i suksesshëm me këtë projekt dhe i fundit, por jo më pak i rëndësishëm, për të dhënë një shembull që, megjithë kushte të vështira, diçka interesante mund të dalë nëse vullneti është atje!

DETAILS

Regjistrohu si anëtar i BEG