Birraria

BEG

Prodhimi i birrës BEG bëhet me recetë unike dhe me standardet më të larta evropiane.
Birra BEG është 100% natyrale (BIO) dhe nuk përdoren materie të ndryshme kimike gjatë procesit të prodhimit.

Prodhimi bëhet krejtësisht me proces të mbyllur përmes pajisjeve që kanë material inoks sipas standardeve më të larta për të garantuar kualitetin e duhur.

Birra BEG është 100% natyrale.

Linja e prodhimit me standarde evropiane

Fabrika është ndërtuar në Vrellë ku furnizohet me ujin e Vrellës që e ka cilësinë e jashtëzakonshme për birrën BEG.

Regjistrohu si anëtar i BEG