Shop

Krudo

Krudo

BEG Krudo, birrë 100% natyrale, e pafiltruar, e prodhuar me ujë të Vrellës dhe duke mos përmbajtur materie të ndryshme kimike gjatë përpunimit, aromat e lehta dhe të balancuara të hopit të llojit Hallertrauer i japin birrës një përfundim të butë.

12 x 330ml | alc.vol 4,8 %
0.00 €

343 stok (mund të paraporositet)

-
+
Vazhdoni blerjet

Merchandise

Regjistrohu si anëtar i BEG