Shop

RED ALE

RED ALE

BEG Red Ale, birrë 100% natyrale e fermentuar në temperaturë më të lartë, ajo përbëhet nga lënda e parë që dallon nga llojet tjera, prandaj edhe ka ngjyrë më të mbyllët, më të kuqe dhe ka një përqindje më të madhe të alkoolit. RED ALE e ka një perfundim karakreristik per ket llojë te birrës.

12 x 330ml | alc.vol 5,0 %
0.00 €

S’ka stok

Vazhdoni blerjet

Merchandise

Regjistrohu si anëtar i BEG